Monday 12 August 2013

Буркан за щастие { Decorated jar for happiness }


Пълно със щастие и в дантела обвито... що е то? 




             
















Да ви призная, декорирането на един буркан е повече от приятен процес... И причината това да е така е крайния резултат, който е изненада както за поръчителя, така и за мен самата. Цветята изработих от сатен и тафта. Тичинките, дантелата, панделките се допълват чудесно. Пеперудата обаче е истинско съкровище и силен акцент. Тя е и символ, на промяната, на красотата, на свободата. А в Япония вярват, че намериш ли пеперуда в дома си неизменен гост ще е щастието. Ето защо не попаднах на по- подходяща форма за кратко послание от тази на пеперудата. Буркана е за приятелка на приятелка. Нека и двечките се радват на щастие и благополучие ;)


5 comments:

kami_bonbona said...

Вили, нямам думи! Красота, елегантност, нежност ииии щастие виждам на тези снимки :) От прекрасен, по прекрасен <3 Поздрави!

CraftyEllie said...

Вили, винаги ти се получава каквото правиш, но този път си надминала себе си с тези цветя - божествени са! Няма как да не носят щастие :)
Прегръдки от нас!

VioletCloudlet said...

Благодаря ,момичета ;)

Nelly's handmade said...

Вили, следващото ми любимо нещо, което правиш са декорираните ти буркани. Предмет толкова обикновен, успяваш да превърнеш в нещо изключително и приказно!!!
А тази текстура, която си ползвала за снимките е просто страхотна!!!

VioletCloudlet said...

Нели, сърдечно благодаря <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...