Tuesday 18 February 2014

Моите 9 месеца { My 9 months }



Албумчето за бременността е очарователен подарък за всяка бъдеща майка. С тази идея беше поръчано и това дневниче. Знам, че изненадата за получателката е била голяма и прекрасна и че с трепет ще попълва спомените си вътре. По-подробно текстово описание има в магазина ми , където може да поръчате подобен модел. Ще се радвам на всеки оставен коментар тук или във Facebook профила на Виолетовото Облаче. Ако публикацията с това албумче ви е впечатлила и искате да я 'архивирате' в Pinterest може да го направите и тук.

































5 comments:

Anonymous said...

Здравейте,
правите хубави неща, с много вкус и детайл.
Но може би е добре да показвате в страницата си, за кога имате възможност да изработите най-рано следващото албумче.
Благодаря

VioletCloudlet said...

Всяко нещо, което показвам тук е изработено на ръка... Времето е понятие, което не мога да контролирам и ако днес напиша че мога да изработя албумче за след два месеца, то утре може да се окаже , че и пет ще са ми малко ;))) Единственото с което мога да ви ориентирам към момента е , че нови поръчки до края на май, началото на юни не поемам.

Моля, пишете ми на имейл или под формата на лично съобщение във Фейсбук. Преди поръчка на албумче, под формата на съобщение, е хубаво да изкоментираме срока и в магазина ми във 10 fingers.

Being shMe said...

Когато нещо толкова красиво плени погледа ти, няма как да не въздъхнеш звучно и да изпратиш поздравление на майстора. Работата ти е прекрасна. Винаги ми е приятно да разгледам последния ти "сън". Поздрави :)ххх

Toni said...

Всеки твой албум е истинско бижу! Съвършени са. Браво, Вили.

Anonymous said...

Благодаря ви за коментара :-)
Спорно творене ви желая!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...